Ronald Gravemaker

Ronald Gravemaker

Tandarts

Bent u deze zorgverlener?

Ontdek onze onlineagenda-oplossingen!

De Doctena Pro-agenda zal u een heleboel tijd besparen, het aantal no-shows verminderen en uw patiëntenbestand uitbreiden.

Al gebruikt door +10.000 zorgverleners!

Kom meer te weten over Doctena Pro

Qyom tandartsengroep Amsterdam
Willemsstraat 24 A3,
1015 JD Amsterdam Centrum
Bel voor een afspraak +31 206 235 550

Specialismen

Gesproken talen

  • Engels
  • - Nederlands

Praktijkinformatie

Klik op een markering om een ​​routebeschrijving te krijgen


Beschrijving

Qyom tandartsengroep – uw team van specialisten

Qyom, gevestigd in de Willemsstraat in de Jordaan, bestaat uit een team van tandheelkundige specialisten en mondhygiënisten.

Niet alleen voor uw halfjaarlijkse controle en het vullen van een klein gaatje moet u bij ons zijn, maar ook voor endodontologie, gnathologie, kaakchirurgie, orthodontie, parodontologie, implantologie en esthetische tandheelkunde bent u op de Willemsstraat aan het juiste adres.

Zie alle

Opleiding

  • Ronald studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1984 startte hij zijn praktijk in Duitsland. Na 16 jaar is hij toegetreden tot de maatschap van Qyom Tandartsengroep (voorheen TGP-groepspraktijk). Sinds 2000 heeft hij zich gespecialiseerd in endodontologie. Hij heeft o.a. studies gevolgd aan het Eastman Dental Institute in Londen en Endo-Plus Academie aan de universiteit van Keulen. In 2005 werd hij officieel Certified Member of the European Society of Endodontology.
Bent u deze zorgverlener? Terug naar het profiel